You are here: Home

darkhorse-airsoft.com

Airsoft team „Darkhorse“ 3/5

 Darkhorse“ 3/5 je isključivo produkt igranja Airsofta, nastao je tijekom  kampanje CUBA WILDLIFE (skup složenih scenarija povezani zajedničkom radnjom i pričom) ,u kojoj je tadašnji kreator Shivesh cjelokupnog događaja prvi put spomenuo kao „Izvidnička skupina iz 3. Bataljuna 5. Marinaca pod nazivom "Darkhorse". Kako se kampanja nastavljala „Darkhorse Marinci“ su postali sve učestaliji te nakon intenzivnog korištenja tog naziva postali su skupina igrača Airsofta koja je osnovala tim "Darkhorse". Darkhorse 3/5 u svom amblemu sadrži crnog konja na žutom polju, što je u biti sličan znak „Darkhorse comics-a“ koji je djelomićno adaptiran sa strane pravih marinaca. Za sada nije službeni znak nikakve postrojbe i njegova namjena u Airsoftu je isključivo prezentacijska te i identifikacijska oznaka među ostalim timovima diljem Hrvatske pa i dalje. Razlog stvaranja tima „Darkhorse“ 3/5 je nastao što svi članovi prate jedinstvenu uniformiranost koja teži biti što autentičnija te iz velike želje za bavljenjem Airsoftom i približavanje situacije realnoj uz pračenje segmenata kao što su: timski rad, formacijska kretanja, navigacija, individualne vojne tehnike, i sl. „Darkhorse“ 3/5 je orijentiran Milsim (military simulation) načinu igre ponajviše. Milsim igra nudi po mišljenju večine članova ono najviše, jer se uključuju svi već gore navedeni faktori uz vremenski produženu igru 12, 24, 48 sati i katkada izniman fizički napor. Osim toga najvažnije od svega je to da omogućava članovima tima „Darkhorse“ da provedu što više vremena družeći se zajedno i raditi ono što vole najviše, igranje Airsofta.
„Darkhorse“ 3/5 je otvoren svim entuzijastima koji se nađu u ovim napisanim redovima te svojim radom i trudom, želi omogućiti svim svojim članovima maksimalnu zabavu te kvalitetno uloženo vrijeme u prirodnom okruženju svaki put na nekoj novoj lokaciji.
Team „Darkhorse“ 3/5 posjeduje uloge koje najviše pristoje igračima te omogućuju da se različito koriste u samoj igri (corpsman, support gunner, infantryman, sniper itd.) i stvaraju još jednu dodatnu dozu realizma. Svi članovi su predani svojim ulogama i svojoj opremi tako da noviji članovi znaju toćno na koga se osloniti u kojem trenutku.
Oprema je isključivo orijentirana U.S.M.C (United States Marine Corps) kako uniforme tako i replike i u skladu su po zakonu Republike Hrvatske.
Za kraj, nadamo se svim posjetiteljima ove stranice da će nači sve odgovore vezano za Airsoft kako i rad te buduće projekte ovog tima. Dodatna pitanja, prijave, sudjelovanja možete postaviti na našem forumu.
Još jednom unaprijed zahvaljujemo se svima koji posjete ovu stranicu te želimo ugodan boravak.Darkhorse 3 Battalion 5th Marines

 

 

 

 

Main Menu


Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 4 

SCENARIO TIMER


There is no upcoming event at this time.

Airsoft Scenarios

No current events.

Arhiva scenarija